De praktijk | SpreekurenBinnen de praktijk kunt u een afspraak maken met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente. 

Met de huisarts kunt u een afspraak maken voor het reguliere spreekuur, in de ochtend of middag.
In principe is een afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meer klachten of verwacht u meer tijd nodig te hebben? Kies dan voor een consult van 20 minuten.

Ook de praktijkondersteuner (somatiek of GGZ) heeft spreekuur in de ochtend en middag. Gaat het om een eerste afspraak? Dan graag eerst een afspraak maken met uw huisarts die u dan door kan verwijzen naar de praktijkondersteuner. 

Met de doktersassistenten kunt u een afspraak maken tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur voor onder meer oren uitspuiten, injectie zetten, hechting verwijderen, wrat aanstippen, teek verwijderen, kleine wondjes en uitstrijkje bevolkingsonderzoek. Als gevolg van corona is het inloopspreekuur van de assistente vervallen.

Uiteraard doen wij er alles aan om u op tijd te helpen. Tegelijkertijd willen wij onze patiënten ook die tijd geven die nodig is voor de klacht. Dat kan betekenen dat u dan even moet wachten. 

U kunt met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente een afspraak maken op twee manieren:

1. Via Mijngezondheid.net 

U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente genoteerd.

Het is nu voortaan ook mogelijk om met de praktijkondersteuner (alleen met somatiek, niet met GGZ) online een afspraak te maken in de ochtenden voor bijvoorbeeld een jaarlijkse afspraak. Met de doktersassistenten kunt u nu online een afspraak maken tussen 08.30 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur voor de volgende verrichtingen:
- oren uitspuiten
- injectie zetten
- hechting verwijderen
- wrat aanstippen 
- teek verwijderen
Voor een uitstrijkje bevolkingsonderzoek kunt u terecht op maandagen en woensdagen tussen 13.00 en 14.00 uur.

Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net.

Een online afspraak is niet geschikt voor spoedeisende klachten of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep.

Hoesten, niezen, loopneus, keelpijn of koorts? 

Maak dan NIET ONLINE een afspraak, maar stuur ons via MijnGezondheid.net een bericht of neem telefonisch contact op met de praktijk, tel. (0492) 504 300. Ook als u denkt dat de klachten wel meevallen.

Afspraak maken

2. Telefonisch 

U kunt bellen met de praktijk (0492) 504 300 op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.30 uur en 14.00 en 17.00 uur. 

Het inloopspreekuur met de assistente is vervallen als gevolg van corona. In plaats daarvan kunt u met de assistente een afspraak maken. Voor een aantal verrichtingen kunt u dat ook doen via MijnGezondheid.net.Nieuws en mededelingen
Mondkapjesplicht
Mondkapjesplicht
Geplaatst: 1 december 2020
Mondkapjesplicht voor mensen met een beperking of ziekte

Lees meer
Snelteststraat COVID-19
Snelteststraat COVID-19
Geplaatst: 10 november 2020
In samenwerking met de Mierlose huisartsen gaat snelteststraat Mierlo van start. Binnen 15min de testuitslag! Meld je nu nog aan door te mailen naar coronasneltestmierlo@gmail.com

Lees meer
Griepvaccinaties 2020
Griepvaccinaties 2020
Geplaatst: 22 oktober 2020
Griepvaccinatie Huisartsencentrum Mierlo

Lees meer